Κάντε εγγραφή
Συνδεθείτε με παραγωγούς, γεωπόνους, επιχειρηματίες μέσα από το κοινωνικό δίκτυο του envisent.eu
Cannot connect to the database: Unknown database 'pf'
Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε;

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, ή σχετικά με εσάς, διαφέρουν ανάλογα με τις Υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.

Ενέργειες και πληροφορίες που παρέχετε εσείς.

Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, π.χ. όταν δημιουργείτε ένα λογαριασμό, δημιουργείτε ή κοινοποιείτε περιεχόμενο, ανταλλάσσετε μηνύματα ή επικοινωνείτε με άλλους, συλλέγουμε το περιεχόμενο και τις λοιπές πληροφορίες που παρέχετε. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν μέρος του περιεχομένου ή στοιχεία σχετικά με το περιεχόμενο που κοινοποιείτε, όπως για παράδειγμα την τοποθεσία μιας φωτογραφίας ή την ημερομηνία δημιουργίας ενός αρχείου. Επίσης, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, όπως για παράδειγμα τον τύπο του περιεχομένου που προβάλλετε ή με το οποίο αλληλεπιδράτε, ή τη συχνότητα και τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας.

Ενέργειες και πληροφορίες που παρέχουν τρίτοι.
Συλλέγουμε, επίσης, περιεχόμενο και πληροφορίες που παρέχουν άλλοι χρήστες κατά τη χρήση των Υπηρεσιών μας, μεταξύ των οποίων και πληροφορίες για το πρόσωπό σας, όπως για παράδειγμα πότε κάποιος χρήστης κοινοποίησε μια φωτογραφία σας, σας έστειλε ένα μήνυμα, ανέβασε, συγχρόνισε ή εισήγαγε τα στοιχεία επαφών σας.

Τα δίκτυα και οι συνδέσεις σας.
Συλλέγουμε πληροφορίες για τα άτομα και τις ομάδες με τις οποίες συνδέεστε και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε μαζί τους, όπως για παράδειγμα τα άτομα με τα οποία επικοινωνείτε περισσότερο ή τις ομάδες στις οποίες σας αρέσει να κοινοποιείτε περιεχόμενο. Επίσης, συλλέγουμε τις πληροφορίες επαφών που παρέχετε όταν ανεβάζετε, συγχρονίζετε ή εισάγετε τέτοιου είδους πληροφορίες (π.χ. ένα βιβλίο διευθύνσεων) από μια συσκευή.


Πληροφορίες συσκευών.
Συλλέγουμε πληροφορίες από ή σχετικά με τους υπολογιστές, τα κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές στις οποίες έχετε εγκαταστήσει τις Υπηρεσίες μας, ή τις οποίες χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές, ανάλογα με τα δικαιώματα που έχετε εκχωρήσει. Μπορεί να συσχετίσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από τις διάφορες συσκευές σας, καθώς αυτό μας βοηθάει να εξασφαλίσουμε τη συνέπεια των παρεχόμενων Υπηρεσιών. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα των πληροφοριών που συλλέγουμε από τις συσκευές:

Χαρακτηριστικά όπως το λειτουργικό σύστημα, η έκδοση υλικού, οι ρυθμίσεις της συσκευής, τα ονόματα και οι τύποι αρχείων και εφαρμογών λογισμικού, η ισχύς μπαταρίας και σήματος και τα αναγνωριστικά της συσκευής.
Τοποθεσίες συσκευών, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων γεωγραφικών τοποθεσιών, π.χ. μέσω GPS, Bluetooth ή WiFi.
Πληροφορίες σύνδεσης, όπως το όνομα του παρόχου κινητής τηλεφωνίας ή του ISP, ο τύπος, η γλώσσα και η ζώνη ώρας του προγράμματος περιήγησης, ο αριθμός και η διεύθυνση ΙΡ του κινητού σας τηλεφώνου.

Πληροφορίες από τους ιστότοπους και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας.

Συλλέγουμε πληροφορίες κάθε φορά που επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε ιστότοπους και εφαρμογές τρίτων που κάνουν χρήση των Υπηρεσιών μας (π.χ. όταν υπάρχει το κουμπί "Μου αρέσει!" ή η επιλογή σύνδεσης μέσω του AgroNet, ή όταν χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μετρήσεων και διαφήμισης του AgroNet). Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν στοιχεία για τους ιστότοπους και τις εφαρμογές που επισκέπτεστε και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας σε αυτούς τους ιστότοπους και τις εφαρμογές, καθώς και στοιχεία που παρέχει η εταιρεία ανάπτυξης ή δημοσίευσης της εφαρμογής ή του ιστότοπου είτε σε εσάς, είτε απευθείας σε εμάς.